Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?

    Gastronomie

    Restaurant

    Restaurant "El Foro" in hotel Eurostars Gran Madrid biedt u een menu aan met eigengemaakte, originele recepten, in een eenvoudige maar elegante setting.

    Er is plaats voor 120 gasten en wij bieden elke week een ander zakenmenu aan, waar u het beste van de klassieke en moderne keuken kunt proeven.

    's Zomers is het goed toeven op ons exclusieve terras "Terrace Boss", dat door zijn unieke locatie perfect geschikt is voor allerlei bijeenkomsten. Wij stellen graag een menu samen dat bij uw bijeenkomst past.

    De gehele staf van het hotel onder leiding van directeur wenst u goede zaken toe.

    Openingstijden

    • Maandag tot donderdag van 20:00 tot 22:30 uur.

    Meer informatie

    El Foro Restaurant

    Het Eurostars Gran Madrid is het hotel bij uitstek geschikt voor het organiseren van uw evenementen en persoonlijke feesten: jubilea, verjaardagen, doop- en communiefeesten, enz... Ons restaurant El Foro onderscheidt zich door de warme atmosfeer, zijn spectaculaire hoge plafonds en het overdadige natuurlijk daglicht. Bovendien beschikken wij over een ruim terras met groenvoorzieningen met een oppervlakte van 400m2, ideaal voor het houden van cocktails in de open lucht gedurende de lente en de zomer. Individuele aandacht, een professionele service en onze keuken garanderen het succes van uw evenement.

    * Service currently unavailable.

    Openingstijden

    Meer informatie