Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Gastronomie

    Volvoreta Restaurant

    In ons exclusieve, panoramische restaurant Volvoreta kun je van typisch mediterrane gerechten met een persoonlijke touch proeven terwijl je van het uitzicht op de bergen van de Sierra de Madrid geniet.

    Op de uitgebreide seizoenskaart staan, onder andere, een bladerdeeggebakje met een stoofpotje van prei en kumquat, en een lekker zeevruchtensoepje. Tot de interessante visgerechten behoren overheerlijke zeebrasem, zwarte rijst, inktvisplakjes met seldercrème, gekonfijte kabeljauw en soufflé van kabeljauw met krokante korst.

    De vleesgerechten moeten hiervoor niet onderdoen. Op de kaart staan in rode wijn en bittere chocolade geglaceerde lamsbout met wortelpuree, en everzwijnfilet met gefrituurde ravioli van Madrileense hutsepot en kikkererwtenpuree. De kers op de taart wordt gevormd door desserten als mousse van cava en mandarijn met krokante pistaches en siroop van citroenverbena, en tropisch seizoensfruit met sorbet van banaan en Jamaicaanse peper.

    Op de wijnkaart staan meer dan 150 flessen. Deze culinaire hoogstandjes worden geserveerd in een vernieuwend en gedurfd interieur dat de indrukwekkende verticaliteit van de ruimte nog versterkt. Het lakhout, de stukken graniet en de meubelen in zwart-wituitvoering creëren een zeer gesofisticeerde omgeving die het panoramische uitzicht op de Sierra, vooral ‘s avonds, nog indrukwekkender maakt.

    De centrale ruimte wordt aan beide kanten begrensd door glaswanden met een gezeefdrukte zwart-wittekening. Het restaurant beschikt eveneens over een exclusieve privéruimte voor 15 tafelgasten.

    Openingstijden

    • 20:30 - 23:00

    Meer informatie

    Het restaurant is gesloten op maandag en zondag tot nader order.
    Vooraf reserveren is verplicht (beperkt aantal plaatsen).
    Reserveer een tafel
    Reserveren
    *Alle velden zijn verplicht
    Het formulier is correct verstuurd.