Eurostars Hotel Company
    Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Eurostars Hotel Company
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?

    Gastronomie

    Volvoreta Restaurant

    In ons exclusieve panoramische restaurant Volvoreta kun je genieten van heerlijke Mediterraanse gerechten gecreëerd door onze chef-kok, terwijl je geniet van een spectaculair uitzicht over de bergketen rond Madrid.

    In dit restaurant staan de producten en de culinaire traditie centraal waar je kunt genieten van authentieke en hoogstaande gerechten, op basis van traditionele recepten maar met een innovatieve en verrassende interpretatie, vergezeld van een uitgebreide wijnkaart met meer dan 150 wijnen.

    De culinaire excellentie wordt versterkt door een interieurontwerp met gewaagde en gedurfde lijnen die de indrukwekkende verticaliteit van de ruimte versterken. Gelakte afwerkingen, granieten stukken en zwart-witte meubels creëren een uiterst stijlvolle sfeer die het panoramische uitzicht nog meer tot zijn recht laat komen, vooral bij zonsondergang. Deze prachtige ambiance, het werk van kunstenaar Nina Boy (Xavi Muñoz), is de omlijsting van een culinair concept dat een breed scala aan smaken weet te mixen, combineren en harmoniseren.

    U kunt nu genieten van een selectie gerechten uit onze nieuwste Volvoreta Experience, met de beste recepten van Chef Roberto Panizza.


    Openingstijden

    • Van dinsdag tot en met zaterdag van 13:30 tot 16:00 uur en van 20:30 tot 23:00 uur.

    Meer informatie

    Het restaurant is gesloten op maandag en zondag tot nader order.
    Vooraf reserveren is verplicht (beperkt aantal plaatsen).
    Reserveer nu
    load