Eurostars Hotel Company
    Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Eurostars Hotel Company
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?

    Gastronomie

    Restaurant MUN

    Welkom in MUN Cuina Evocativa, de culinaire trots van Eurostars Don Cándido, waar we de meest veeleisende fijnproevers tevredenstellen.

    MUN bieden ze je een unieke gastronomisch ervaring op basis van gezonde streekproducten. Traditionele recepten worden er omgetoverd tot moderne, eigentijdse creaties die garant staan voor een unieke culinaire ervaring en kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel dragen.

    Het restaurant MUN Cuina Evocativa is veel meer dan een plek om van een lekker hapje te genieten; het is een ruime, lichte en elegante ruimte die kan worden aangepast aan de noden van het moment. Zakenlunches, etentjes met vrienden... Dankzij het veelzijdige karakter kun je er terecht voor uitzonderlijke gastronomische ervaringen.

    Openingstijden

    • Van maandag tot zaterdag, lunchservice van 13:30 tot 15:30 uur en dinerservice van 20:00 tot 23:00 uur. Zondag geopend van 13:30 tot 15:30 uur.
     Geopend op feestdagen.

    Meer informatie

    Lobby bar

    De Lobby Bar van Eurostars Don Cándido is een exclusieve ruimte op de hoofdverdieping in de hall van het hotel. Deze plek baadt in natuurlijk licht. Haar opvallende ronde vorm creëert een unieke en gastvrije sfeer.

    In de Lobby Bar kun je proeven van een ruime selectie van de beste likeuren en cocktails, in een rustige en elegante omgeving. Ons deskundige team staat klaar om je te verrassen met uitzonderlijke creaties terwijl jij van je welverdiende rust geniet. Als je liever niet binnen zit bij mooi weer kun je een bezoekje brengen aan ons rustige buitenterras waar je in de openlucht van je favoriete drankje kunt genieten. Wie op zoek is naar privacy, kan een exclusieve ruimte reserveren voor vergaderingen of speciale evenementen.

    Kortom, de Lobby Bar van Eurostars Don Cándido is meer dan alleen een plek om iets te drinken; het is een ruimte waar elegantie en gastronomie de handen in elkaar slaan om onvergetelijke ervaringen te creëren.

    Openingstijden

    Meer informatie