Eurostars Hotel Company
    Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Eurostars Hotel Company
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?

    Gastronomie

    Restaurant Aire de Mar

    De meest veeleisende fijnproevers vinden in het uitgebreide en gevarieerde culinaire aanbod hun eigen smaakparadijs. Natuurlijk van de fornuizen van het Aire de Mar, onder leiding van onze chef Daniel Mondragón. In ons restaurant, met een capaciteit voor 120 couverts, worden de heerlijkste gerechten uit de mediterrane fusion keuken geserveerd. Het restaurant serveert een ontbijtbuffet, lunches en diners en wordt gecompleteerd door een intieme en gezellige privé eetzaal voor 40 personen.

    Bekijk hier de menukaart van het restaurant. Bekijk het roomservice-menu hier.

    Openingstijden

    Meer informatie

    Black Marina

    Langs de oevers van de haven van Barcelona verlicht de Black Marina elke avond het terras van het Eurostars Grand Marina hotel. Een ruimte aangeraakt door de sterren, waar avonden zich ontvouwen op het ritme van de boten en zeilboten die aangemeerd liggen in de haven van Barcelona. Kom met ons mee tijdens de magische zomeravonden en ervaar de mooiste zonsondergangen die het gezicht van de stad roze en goud kleuren. Cocktails, muziek en adembenemende uitzichten.

    Bij Eurostars Grand Marina hebben we een programma van activiteiten ontworpen zodat u kunt genieten van het goede weer van Barcelona zoals u dat nog nooit eerder heeft gedaan. Het Black Marina-terras heeft meer dan 300 m2 klaar om warme dagen en lange zomeravonden op een andere manier te verwelkomen.

    De ruimte The Corner, een samenwerking tussen Dry Martini Organization en Eurostars Hotels, presenteert innovatieve cocktails die perfect passen bij het gevarieerde tapasmenu. De kwaliteit van het gastronomische aanbod is gegarandeerd, gebaseerd op producten met een oorsprongsbenaming, vervaardigd door middel van een ambachtelijk proces. Daarnaast is er een speciaal menu met sangria's en roséwijnen, evenals een selectie van Magnum-flessen.

    De perfecte aanvulling op deze mix van unieke smaken vindt u in de live muziekprogrammering: van jazzklassiekers tot de beste hedendaagse muziek met onze DJ, via flamencoshows. Er worden ook verschillende optredens en visuele spektakels gehouden die niemand onverschillig zullen laten.

    Mis onze showcooking met de barbecue als middelpunt niet, waar u kunt genieten van de authentieke smaak van vlees perfect bereid, de meest smakelijke visgerechten of heerlijke vegetarische gerechten.

    Bekijk onze drankenkaart en onze menukaart.

    Openingstijden

    • Openingstijden restaurant van 19:00 tot 22:30 uur.
     Baruren van 19:00 tot 01:00.

    Meer informatie

    Reserveer nu
    load