Eurostars Hotel Company
    Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Eurostars Hotel Company
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?

    Gastronomie

    Restaurant El Puntal

    Verwen je vijf zintuigen in het restaurant van Eurostars Real. In El Puntal kun je van een prachtig uitzicht, de geur van de zee, een rustgevende omgeving, de zachte bries... en, natuurlijk, overheerlijke gerechten op basis van streekproducten genieten.

    Twaalf tafels met linnengoed en zilverwerk, in Engelse stijl versierde muren, ramen die uitkijken op de zee en enkele achter glas opgeborgen stukken zilverwerk uit de XXste eeuw. Dit is wat je in restaurant El Puntal te wachten staat.

    De service is onverbeterlijk dankzij het zaalpersoneel dat altijd voor je klaarstaat en de ervaren chefs. En dan hadden we het nog niet eens over de menukaart!

    Het restaurant beschikt tevens over een uitgebreide selectie wijnen, en over een terras waar je onder het genot van de zeebries van een kopje koffie of een cocktail kunt genieten.

    Openingstijden

    • Van 20:00 tot 23:00 uur.

    Meer informatie

    Bar Theros

    Bar Theros beschikt over grote ramen die uitkijken op de baai van Santander, en is kleurrijk en origineel ingericht. De bar is ondergebracht in de vroegere leeszaal van Hotel Real, en is de ideale plek voor een aperitiefje, drankje, vieruurtje of tussendoortje.

    Bar Theros heeft de handen in elkaar geslagen met The Corner. Zo is er een strategische alliantie ontstaan tussen Dry Martini Organization en Eurostars Hotels. The Corner voorziet een ruimte waar je kunt genieten van de originele creaties van de bekende mixtender en de gevarieerde kaart met lokale tapas.

    Openingstijden

    Meer informatie

    Reserveer nu
    load