Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?

    Gastronomie

    Openingstijden

    Ons keukenteam stelt elke dag een menu op dat de smaken en recepten van weleer met invloeden uit het mediterrane dieet combineert. Op weekdagen biedt het restaurant een selectie van vijf voorgerechten, vijf hoofdgerechten en vijf nagerechten aan. Voor de bereiding van dit menu worden seizoensgroenten, en vis- en vleesproducten van topkwaliteit gebruikt. Het menu kost € 16,95 per persoon.

    Gezonde, hedendaagse recepten op basis van verse producten: groene asperges met bacon, kabeljauw op Riojaanse wijze, brownie met walnoten... Ons personeel raadt aangepast wijnen aan met oorsprongsbenaming Rioja, Rueda en Somontano.

    Restaurant Eurostars Reina Felicia beschikt tevens over voldoende ruimte voor de organisatie van kleine events en vieringen.

    Openingstijden

    • Het restaurant alleen ontbijt- en dinerservice.

    Meer informatie

    Voor reservaties kan je ons bereiken op het nummer 974 365 333 of een e-mail schrijven naar reservas@eurostarsreinafelicia.com

    Cafetaria

    Tijdens de zomermaanden kan je ‘s middags ook in onze cafetaria terecht voor een lichte lunch of snel hapje. Op de kaart staan pizza’s, belegde broodjes en toasts.

    Openingstijden

    Meer informatie