Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?

    Gastronomie

    La Regenta

    Het hotel beschikt tevens over een eigen restaurant, restaurant La Regenta. Het is een elegant en discreet ingerichte ruimte met neutrale kleuren en zachte verlichting en een prachtig uitzicht op de Patio de la Reina, het iconische hart van ons hotel. De traditionele keuken met een avantgardistische touch verrast haar gasten maar respecteert de streekproducten. Traditionele gerechten krijgen een innovatieve toets voor een unieke en originele smaakbeleving. Bekijk hier het menu.

    Het restaurant is alle dagen open van 13.00 u. tot 16.00 u. en van 20.00 u. tot 23.30 u.

    Je kan reserveren op het nummer +34 985241100 of een e-mail sturen naar reservas@eurostarshoteldelareconquista.com.

    Openingstijden

    Meer informatie

    El Rincón de la Sidra

    El Rincón de la Sidra is een unieke plek in Asturië waar de gasten gratis van de populaire drank van het prinsdom kunnen genieten. In de eetzaal kunnen de gasten een ware, gastronomische ervaring beleven en een onvergetelijke tijd doorbrengen. Aan de bar worden verschillende soorten cider geserveerd.

    Openingstijden

    • Gesloten

    Meer informatie

    Mil Setecientos 52

    Restaurant Mil Setecientos 52 serveert traditionele, Asturiaanse gerechten met een innovatieve touch. Het veelzijdige menu weerspiegelt de lokale tapascultuur. Het wordt bereid met streekproducten, voorziet in verrassende combinaties en speelse contrasten en bestaat uit avantgardistische varianten van typische schotels.

    Openingstijden

    • Gesloten

    Meer informatie